MİMAR SAMİ HAİRULA GÜMÜLCİNE SAYIN MİLLETVEKİLİNE OLAN ELEŞTİRİLERİ. UĞURKENT mim. müh. inş. ve emlak bürosu
Beştelsiz Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No. 81 Zeytinburnu / İSTANBUL Tel.: (0212) 582 81 92 Fax: (0212) 582 81 92 Sayın GÜMÜLCİ’NE Milletvekili Ahmet HACIOSMANOĞLU Bendeniz Yüksek Mimar Sami HAİRULA Batı Trakya’da Değilim Amma Şahin Köyü Batı Trakyalıyım Siz ise Batı Trakya Halkı Tarafından Sayılmış, Seçilmiş Bir Milletvekilisiniz. Siz Benim Nazarımda Her Türlü Mesleğin Üstündesiniz. Çünkü Belli Belirsiz Bin Bir Türlü Sıkıntılarla Karşı Karşıyasınız Bunları Biliyorum Görüyorum Bu Nedenle Kolay Gelsin Diyorum. Ancak İrili Ufaklı Eleştiriler Karşısında Açık Olup Olmadığınızı Bilemiyorum. Ben Kendimi Yanınızda Manevi Bir Seçmeni Olarak Kabul Ediyorum. Bu Nedenle Sayın Milletvekilimin Anlayışına Sığınarak Birkaç Soru Sormak İstiyorum. Genel Merkezimizin Düzenlediği 29 Ocak Konulu Çalıştay Programındaki Toplantısında Yüzünüzü Ve Arkanızı Çevirip Kaçarcasına Nezaket gereği Diğerleri Gibi Mazeret Bildirmeden Terk Ettiniz, Buna Göre a)Sizi Çileden Çıkaran Birşeylermi Oldu? b)Toplantıyı Cılız ve Seviyesizmi Buldunuz? c)Dert Ve Sıkıntılarınızı Belirten Birkaç Cümle Söylemeye Neden İhtiyaç Duymadınız? d)Genel Tavır Sizi Rahatsızmı Etti Yoksa Fiziki Veya Özel Nedenler mi oldu? Buna Göre Açık Cevap Vereceğiniz Umuduyla Saygılarımı Sunarım Yüksek Mimar Sami HAİRULA