| Yazan |
Konu  |
|
|
huseyinvb
|
Gönderilme Tarihi -
10/03/2010
:
11:09:30
|
BATI TRAKYADAN İLK UMRE KAFİLESİ HÜSEYİN VELİ PAŞA YÖNETİMİNDE MEDİNE-İ MÜNEVVEREYE VARDI. BURADA BİR HAFTA KALACAK OLAN UMRECİLER MEKKE YE GEÇİP BİR HAFTA DA ORADA KALDIKTAN SONRA İSTANBUL ÜZERİNDEN YURDA DÖNECEKLER. ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol
|
|
|
huseyinvb
|
Gönderilme Tarihi - 10/03/2010 : 11:15:45
MEDİNE DEN GÖRÜNTÜLER

ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol |
|
huseyinvb
|
Gönderilme Tarihi - 10/03/2010 : 11:21:09

|
huseyinvb
|
Gönderilme Tarihi - 10/03/2010 : 11:25:22

ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol
|
|
huseyinvb
|
Gönderilme Tarihi - 10/03/2010 : 11:29:19

|
huseyinvb
|
Gönderilme Tarihi - 10/03/2010 : 11:32:34

mehmetemin
Yeni Kullanici
36 Yanıtı Var
|
|
Gönderilme Tarihi - 10/03/2010 : 22:35:44
Allahkabul etsin.Rabbim gidenlere tekrar gitmiyenlere en yakın zamanda nasib etsin amiiin.Amca pilavı goturuyon masallah canım cekti benım icınde ye.'DİN NASİHAT'TIR'

|
honda
Yeni Kullanici
25 Yanıtı Var
|
|
Gönderilme Tarihi - 11/03/2010 : 20:52:45
afiyet olsun yuksel abigs |
|
50 cent
|
Gönderilme Tarihi - 11/03/2010 : 20:59:11
allah kabul etsin gercekten cok guzel insallah bizede nasib olur. bu arada fotolar'da cok guzel.BİZİ DÜŞMANIN ATTIĞI BİR TAŞ DEĞİL DOSTUN ATTIĞI BİR GÜL BİZİ İNCİTİR |
mehmetpala
Devamli Üye

181 Yanıtı Var
|
|
Gönderilme Tarihi - 13/03/2010 : 10:32:52
Muhammed’i çok özledim Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan çok istedim Yollar, götür beni yâreGünüm gecem selâvattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefâattır. Yâr Muhammed, cana çare. Irmak olsam, yâre aksam Ravzasına, nasıl baksam Şol gönlümü, bile yaksam Kapanmıyor, canda yare. Ümmetinim, şerefim çok Gelmelere dermanım yok Bir hasret ki, saplandı ok Sırat üzre, düştüm nare. Derdim elbet, Kabe ve Hac Muhammed’e aşkım ilaç Hasretinden düştüm bîlaç Çöllerdeyim, hem avare. Hak aşkına ömür versem Muhammed’i bir kez görsem Eşiğinde bile ölsem, Yalvar, yakar, ben bîçare. Aşk var ise, Sen sebebi Habibullah, en son nebi Selindeyim, coştu debi Şefâat kıl, sitemkâre. YA RABBİ EN KISA ZAMANDA TEKRAR GİTMEYİ NASİP EYLE.GİDEMEYENLEREDE EN KISA ZAMANDA GİTMEYİ NASİP EYLE. SENİ SEVMEME SEBEB OLAN RABBİM, SENİ BENDEN DAHA COK SEVSİN SENİ CENNET MAHALLESİNDE GÜL KOKULU PEYGAMBERİMİZE KOMSU EYLESİN
 |
mehmetpala
Devamli Üye

181 Yanıtı Var
|
|
Gönderilme Tarihi - 13/03/2010 : 10:33:25
AŞK ATEŞİ YAKIYOR GÖNÜLLERE AKIYOR ÖZLEYENLER BAKIYOR MEDİNE YOLLARINARASULÜM VAR MEDİNEDE AŞKI YANAR SİNEDE YÜZ BİN KERE GİDİP GELSEM GİDECEĞİM BEN YİNEDE ZALİM NEFSİ YIKALIM GÖNÜLLERİ YAKALIM GEL SENİNLE ÇIKALIM MEDİNE YOLLARINA RASULÜM VAR MEDİNEDE AŞKI YANAR SİNEDE YÜZ BİN KERE GİDİP GELSEM GİDECEĞİM BEN YİNEDE BEN ACİZ BİR DERVİŞİM HAKKI ZİKİRDİR BENİM İŞİM GEL GİDELİM KARDEŞİM MEDİNE YOLLARINA RASULÜM VAR MEDİNEDE AŞKI YANAR SİNEDE YÜZ BİN KERE GİDİP GELSEM GİDECEĞİM BEN YİNEDE YÜCE DAĞLAR AŞARIM ALLAH DEYİP COŞARIM BEN AŞK İLE KOŞARIM MEDİNE YOLLARINA RASULÜM VAR MEDİNEDE AŞKI YANAR SİNEDE YÜZ BİN KERE GİDİP GELSEM GİDECEĞİM BEN YİNEDE SENİ SEVMEME SEBEB OLAN RABBİM, SENİ BENDEN DAHA COK SEVSİN SENİ CENNET MAHALLESİNDE GÜL KOKULU PEYGAMBERİMİZE KOMSU EYLESİN

|
busra1
Yeni Kullanici
12 Yanıtı Var
|
|
Gönderilme Tarihi - 13/03/2010 : 15:46:23
spr epimize allah nasip etsin   |
eagle_70
Yeni Kullanici
14 Yanıtı Var
|